search
top

Vilken färg passar oss?

En nackdel med att köpa in skjortor till verksamheten är att de allra flesta skjortor enbart finns i 3-4 färger. Förutom blå brukar dom finnas i Svart och Vitt, sedan tar det oftast tvärt stopp. Se då till att ni handlar från ett företag med stort urval, så att ni slipper begränsa er till olika toner av blå eller något så grundläggande som svart och vitt.

Arbetsplagg ska alltid match er verksamhets grafiska profil, så låt inte skjortorna vara ett undantag.

skjortor med logo

En bra leverantör erbjuder (förutom de ovan nämnda färgerna), även skjortor i orange, limegrön, röd, skogsgrön, lila och beige färger. Ifall ni tycker att en helt enfärgad skjorta inte riktigt inger den stiliga (och lite påkostade) känsla som ni är ute efter så kan vi rekommendera att ni håller utkik efter en rutig skjorta.

Inom detaljhandeln är det nästan standard att skjortan har något slags motiv eller mönster, men inom profilbranschen är dessa skjortor mer sällsynta.

Ett rutat mönster kan vara bra ifall ni använder er av många färger och vill representera detta i era skjortor med tryck eller brodyr. Då är det viktigt att tänka på tryckets synlighet. En komplicerad logotyp kan lätt försvinna i en rutig bakgrund med liknande färger. Då kan det vara värt att lägga till en vit bakgrund eller linje som tydligt “ramar in” och skiljer ert varumärke från plaggets mönster.

top