search
top

Skjortor – prisvärt sätt att marknadsföra

Har du fastnat och tappat fantasin när det kommer till marknadsföringen av ditt företag? Annonserna i dagstidningen ger inte längre den respons som du önskar och en enkel reklamsnutt på radio kostar alldeles för mycket pengar. Kanske frågar du febrilt dina kollegor om nya och smarta knep att nå ut till kunder och ingen bryr sig längre om vilka lappar som sitter uppe på anslagstavlor runt om i Sverige. Det är dags att tänka om snabbt och komma på ett nytt sätt att nå ut till kunder eller nya samarbetspartners.

Trots att det har använts länge är det fortfarande många företag som ännu inte använder sig av profilkläder. Profilkläder är trots allt ett av de bästa sätten att marknadsföra sitt företag och sina produkter eller tjänster på och det bästa är att både kunder och anställda kan ha användning för dem. Det gäller bara att hitta ett plagg som passar in i den bransch som man jobbar inom och som är tillräckligt bekväma för att kunna bäras varje dag.

Ett exempel på ett sådant plagg är naturligtvis skjortan. En skjorta passar utmärkt för den som arbetar på kontor, i en reception eller för den som arbetar på hotell och restaurang. Skjortan ger ett professionellt och seriöst intryck, vilket snabbt kommer ge ett avtryck hos kunderna som ett bra och väletablerat företag.

Du väljer naturligtvis själv om din skjorta ska ha företagslogga i form av ett tryck eller om du hellre vill ha en mer diskret logga i form av brodyr. Även färg och material på skjortan får du välja själv och bestämmer sedan hur många plagg som ska beställas. I många fall kan man få bättre styckpris på skjortor om man beställer i större kvantitet, men det kan variera beroende på till vilket företag man vänder sig och vilken typ av skjorta som man önskar beställa.

top