search
top

Miljövänliga skjortor och fairtrade bomull

Människor i Sverige blir mer och mer miljömedvetna. Det kan handla om allt från att börja använda sig av ekologiska produkter när man handlar livsmedel eller att bara köpa t.ex. te och kaffe som är fairtrademärkt. Att värna om miljön och naturen är idag en mycket viktig del av människors liv och vissa har helt valt bort alla typer av produkter som på något sätt är hälso- eller miljöfarliga.

Visst är det bra att värna om naturen. Det bör alla människor och företag göra, men det miljömedvetna tänkandet hos människor kan också användas som ett utmärkt sätt att marknadsföra sitt företag. Nu kanske du sitter där och funderar hur den ekologiska mjölken nere i matbutiken skulle kunna hjälpa ditt företag, men naturligtvis är det inte riktigt så vi menar.

Alla företagare vill förknippa sin verksamhet eller sitt företag med något positivt och ett utmärkt sätt att göra det är genom profilkläder av riktigt hög kvalitet. Här kan man mer än gärna använda sig av miljövänliga material eller t.ex. fairtrade bomull. Skjortorna blir otroligt mjuka och behagliga att bära och dessutom kan man visa sina kunder att man arbetar och strävar efter samma mål som de själva. På så sätt kan kunden känna en samhörighet till företaget som är riktigt svårt att slå. Ser ni dessutom till att era tjänster eller produkter håller en hög kvalitet blir ni troligtvis ett självklart val för många.

När man hör ordet miljövänligt eller fairtrade kanske man föreställer sig att skjortorna kommer att gå i en beige/vit nyans och se allmänt tråkiga ut. Det är långt från sanningen och du kan faktiskt köpa miljövänliga skjortor i alla olika typer av kulörer och former. Skjortorna kommer med fördel att bäras av dina anställda för att representera företaget och ert miljövänliga tänkande, men är också utmärka att ge bort till kunder som en gåva och för att visa var ni står!

top