search
top

Luftiga och strykfria skjortor används oftare

Att använda en skjorta som en form av profilplagg är en utmärkt idé när man vill öka sin synlighet för potentiella kunder. Fördelen med skjortor är att nästan alla människor använder plagget och att det kan användas till vardag som till fest. När det kommer till profilkläder till personal är det viktigt att man tänker lite extra på materialet. Det är naturligtvis viktigt även om profilskjortan ska delas ut till kunder.

Valet av material har stor inverkan på om dina anställda kommer att använda sin skjorta eller inte. Materialet bör inte vara för varmt och kunna andas ordentligt. Det är få anställda som skulle använda ett plagg där man hela tiden svettas eller får svettfläckar på, som är allt annat än smickrande. Av denna anledning kan en skjorta i 100 % bomull vara ett bra alternativ.

Förutom att skjortan ska vara behaglig och skön att ha på sig bör den även vara enkel att ta hand om. Vissa tyger har en tendens att bli skrynkliga för minsta lilla påfrestning och det är få personer som har tid eller lust att konstant behöva ta fram sin strykbräda inför en arbetsdag. På marknaden finns det många bra alternativ för strykfria material och där tyget till och med kan se fräscht ut direkt från tvättmaskinen.

En skjorta som är enkel kommer att användas oftare. Jobbar man på ett kontor kan det även kännas bra att man har kläder som är lite mer strikta, vilket även ger en bättre image och helhetsbild av företaget. Förser du dina anställda med skjortor av hög kvalitet och som är lätta att ta hand om kan du känna dig säker på att plaggen kommer till användning. Strykfria material är också mycket användbara t.ex. inför ett event. När det är mycket annat som ska planeras och vara på plats kan det vara skönt att slippa fundera över skrynkliga kragar.

top