search
top

Ge bort en skjorta till kunden

Man behöver knappast gå in i sin garderob för att veta att det hänger en skjorta där. Även om man inte har ett stort utbud av olika skjortor i varierande färger, finns det troligtvis åtminstone en skjorta som tas fram när det är dags att se lite extra professionell eller välklädd ut. Skjortor har länge använts av människor som vill känna sig lite extra fina till vardags eller fest och är ett utmärkt plagg att använda när man vill marknadsföra sitt företag på ett seriöst sätt.

Med tanke på hur många människor som äger en skjorta är profilkläder det perfekta valet när man vill ge bort ett plagg som gåva till en kund. Skjortor kommer till användning under hela året och passar lika bra under kavajen som till ett par schyssta shorts på sommaren. När man vill ge bort en skjorta till kunder är det viktigt att man tänker på att designen ska vara så snygg som möjligt och att företagets namn gärna får vara mer diskret än om man hade tryckt skjortan till de anställda.

Få personer bryr sig om en liten företagslogga längst ned på en skjorta om resten av skjortan är riktigt fräck. Det betyder att du kan få ett smidigt och enkelt sätt att sprida ditt varumärke ute på gatan, utan att du själv behöver lägga ner någon större ansträngning eller fundera över hur din nästa reklamannons i tunnelbanan ska se ut. Glöm inte bort att bara använda dig av plagg som håller en bra kvalitet! Om tyget snabbt går sönder eller skjortan ändrar form efter en tvätt så kommer kunden inte längre vilja bära plagget och skjortan kommer åka i soporna eller hängas in i bakre änden av garderoben.

Dina ledord bör alltså vara kvalitet, miljövänligt material, snygg design och diskret! Lyckas du kombinera dessa punkter samtidigt som du skapar en skjorta som är unik i sitt slag, då har du verkligen lyckats.

top